maandag 26 februari 2007

Van alles wat

Voor iedereen die wil weten of Sofie haar verjaardag viert. Sofie viert haar verjaardag gewoon op de dag dat ze jarig is. Dus op maandag 12 maart. Wie langs wil komen kan op deze dag langskomen. Houdt er wel rekening mee dat ze nog steeds niet wordt opgetild door vreemde en dat je er niet aan mag gaan zitten plukken.

Van de week heeft Sofie haar eerste woordje gezegd! Ze zegt nu "da". Hier bedoeld ze mee "dag". Ze zwaait dan ook met haar handje of handjes. Als je tegen haar zegt "Sofie doe eens zwaaien". Dan gaat ze dus zwaaien en zegt ze er meestal "da" bij.

Zaterdag heeft Sofie voor het eerst pannenkoeken gegeten. We gingen dit even uitproberen of ze het lekker vond. En ze vond het verschrikkelijke lekker! Ik heb haar nog nooit zo snel zien eten.

We zijn nu ook druk bezig met de follow up report nummer 1 van Sofie. Het is best veel werk maar wel leuk om te doen. De foto's zijn al uitgezocht en worden afgedrukt. De brieven/rapport moet nog gedeeltelijk vertaald worden. Dus we kunnen het netjes op tijd opsturen.

Binnenkort zal ik ook weer wat foto's van Sofie plaatsen.

1 opmerking:

Unknown zei

Dat gaan wij dus niet redden op maandag, maar ik snap het wel, ik vierde zeker de eerste 2 verjaardagen ook gewoon op de dag zelf.
Dat wordt dus wel extra veel foto's maken voor een uitgebreid verslag hè!
Bij de Hema kun je taarten bestellen met een eigen foto erop, ideetje?
Wij feesten op afstand met jullie mee ;-)