dinsdag 2 oktober 2007

Brillen zijn zo leuk!

Sofie is dol op onze brillen daarom pakt ze ze ook vaak af. Zij wil dus ook een bril. Want altijd als ze hem afpakt bij ons, zet ze de bril bij zichzelf op.


Vandaag waren we in de winkel die huishoudelijke artikelen en cadeau artikelen verkoopt hier in Haaften. En daar zag ik (Marloes) van die leuke brilletjes voor kinderen. Je had ze in allerlei kleuren en ze kostten maar 0,90 eurocent! Dus wij zo'n brilletje gekocht voor Sofie en Sofie is er helemaal blij mee. Ze zet hem constant op bij zichzelf of bij haar pop. Erg leuk om te zien.






Verder gaat het slapen bij Sofie wat minder op dit moment. Ze wordt vaak 's nachts huilend wakker. Als je dan te lang allerlei dingen probeert zoals luier verschonen, beetje water drinken, even bij ons in bed en daarna weer in haar eigen bed, dan ligt ze wel een paar uur wakker en wij dus ook. Gisteren nacht begon ze ook weer te huilen. Toen maar gelijk tussen ons in gelegd en toen was het goed en ging ze gelijk verder slapen.

Verder brabbelt ze nog in haar eigen babytaal als ze zich op haar gemak voelt. Als ze bang is zegt ze geen woord. Lopen doet ze nog steeds niet. Alleen rond de tafel.

Wat ze ook doet maar waarvan ik verwacht dat ze dat nooit heel lang zal blijven doen is dat als ik zeg "We gaan naar bed"of "We gaan bedje slapen". Dan kruipt ze al naar de deur van de hal. Ze doet dit ook als haar luier erg stinkt!


1 opmerking:

Esther's Art zei

Heb je nu voor elk kledingstuk een bijpassend brilletje gekocht?

Staat d'r heeeeeel schattig (en eigenwijs!)

Liefs van alle Potsies