donderdag 25 oktober 2007

Ziekenboeg

Op dit moment is hier iedereen ziek. Ik denk dat Sofie het minst ziek is. Ze heeft alleen een loopneus en voor de rest kakelt ze er nog steeds op los. Dus ik denk niet dat ze keelpijn heeft. KW en ik hebben allebei behoorlijke keelpijn, hoofdpijn en een loopneus.

Voor de rest gaat het hier zijn gangetje. Sofie is erg bezig met lopen achter haar wipstoeltje, op stoeltjes klimmen, spullen van tafels halen, etc. etc. Ze is dol op poppen en de pop drinken geven of ze flink laten stuiteren op de grond zodat ze een zware poppenhersenschudding hebben. Ze is ook dol op Duplo. Sofie kan sinds kort een dier na doen en dat is een leeuw. Als je vraagt wat een leeuw doet dan doet ze ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.


's Avonds en 's nachts slapen is nog niet echt een favoriete hobby van Sofie. Meestal gaat ze jengelend huilen. 's Avonds is dat niet erg maar 's nachts vinden we dat niet zo prettig. Eten is ook geen hobby meer van Sofie. Eerst vond ze altijd alles heerlijk en nu spuugt ze het meeste uit of gooit het op de grond. Voor de boterham tussen de middag moeten we haar dus absoluut niet in de kinderstoel zetten want dan heeft ze het gevoel dat ze MOET eten en dan gooit ze dus alles op de grond. Geven we haar een hapje brood tussen het spelen door, dan vindt ze dat prima en eet dan ook een hele boterham op.


Sofie is ook dol op pepernoten. 's Middags krijgt ze wel eens een paar pepernoten en dat vindt ze heerlijk!


Sofie staat tegen het raam naar papa te kijken

Sofie heeft helemaal zelfstandig een toetje gegeten!

Aan de wandel met mijn wipstoeltje.

1 opmerking:

Esther's Art zei

Ha Sofietje,

Wat knap dat jij al helemaal zelf een toetje kunt eten!

Enne, word maar gauw weer beter, want het is helemaal niet leuk he, om ziek te zijn!!

Een dikke knuffel van ons allemaal!