vrijdag 8 juni 2007

Naar de dokter....

In het vorige berichtje vertelde ik dat Sofie koorts had. Gisteren was die nog steeds niet over dus weer de dokter gebeld en we konden gelijk dezelfde dag nog komen.

Hij heeft geluisterd naar Sofie haar longetjes en in haar oortjes gekeken. Haar oortjes zagen wel een beetje rood van binnen maar was nog geen oorontsteking maar dat zou het wel kunnen worden. Hij heeft wel een antibioticakuur voorgeschreven omdat ze al erg lang koorts had. En zolang ze ook nog koorts heeft moeten we haar ook paracetamol geven wat ze absoluut niet leuk vindt.

Gisterenavond merkte we al een verbetering. Ze begon weer haar kattekwaad kuren te krijgen en ze begon weer te gillen... Dus de antibiotica ging zijn werk al doen.

Hopelijk gaat de koorts nu ook over. Als zaterdag de koorts nog niet over is, dan moeten we maandag weer langskomen. Maar heb net nog gemeten en net was ze koortsvrij.

Eten wil ze nog niet. Ze heeft gisteren alleen een beetje yoghurt, fruithapje (met moeite), pap uit een fles op. Voor de rest heel veel drinken.
Het is ook niet erg volgens de dokter dat ze nu niet eet. Ze drinkt melk en dat is goed. We moeten er voor zorgen dat ze veel drinkt en dat lukt wel.

Groetjes,
Marloes

1 opmerking:

Unknown zei

Hoe is het nu met Sofie? Is ze alweer wat opgeknapt?
Zo zielig als die kleintjes ziek zijn en het zelf nog niet snappen.
Ik hoop op beter bericht :-)