woensdag 6 juni 2007

Update juni

En weer een maandje verder!

Sofie kan nu zelf gaan staan in de box en op de bank. Ze vindt dat ook erg leuk om te doen alleen weet ze nog niet hoe ze dan weer moet gaan zitten. Dus als ze in de box gaat staan, gaan haar beentjes vrij snel uit elkaar totdat ze bijna in de split zit. En dan gaat ze dus huilen zodat we haar moeten neerzetten om daarna gelijk weer te gaan staan.

Verder is haar woordenschat uitgebreid met het woord "Ja" en Papa is geen "Kaka" meer maar echt "Papa". Mama is helaas nog steeds "Kaka".

Sinds een week wil Sofie niet goed meer eten. Brood spuugt ze uit. Maakt niet uit wat je er op doet ze spuugt het meteen weer uit en als ze met ons mee eet, spuugt ze ook de stukjes uit waarop ze moet kauwen. Brinta pap en fruithapjes of een warm potje gaan prima maar het overige wil ze dus niet meer. Zelfs koekjes spuugt ze uit. Ik hoop dat dit maar tijdelijk is. Ze heeft pas de BMR prik en Men C prik gehad dus misschien is het daar van. Ze heeft nu ook al 2 dagen koorts.

Deze maand gaan we naar Wereldkinderendag en we hopen daar meer ouders met kindertjes te ontmoeten uit Zuid-Afrika! Vlak na deze dag gaan we op vakantie naar Oostenrijk. We hebben hier enorm veel zin in!

Groetjes,
Marloes

1 opmerking:

Esther's Art zei

Wat leuk om weer over de belevenissen van Sofie te lezen! Geweldig hoor dat ze nu kan staan op de bank en in de box! Jullie hart zwelt vast van trots! Jammer dat ze het eten uitspuugt... hopelijk heeft ze niks onder de leden!!
Leuk dat jullie naar de wereldkinderendag gaan! Het gaat ons dit jaar helaas niet lukken! Alvast ook een fijne vakantie gewenst! Benieuwd hoe Sofie dat ervaart! Na jullie vakantie kunnen we misschien weer wat afspreken!
Hoe is het eigenlijk met dozen inpakken! Gaat zeker ook niet zo vlot met zo'n ukkepuk erbij!

Hee tot horens!

Liefs, Jeroen, Esther en Abigail!