zondag 9 december 2007

Sinterklaas feesten!

Sinterklaas en zijn zwarte pieten hebben Sofie weer erg verwend dit jaar. Maar liefst drie maal mochten we Sinterklaas vieren. Maar dat is niet helemaal onze schuld. Als die zwarte pieten zonder veer de cadeautjes gewoon goed hadden bezorgd bij Sofie dan had ze het maar 1 maal hoeven vieren.

Er waren namelijk cadeautjes voor Sofie bezorgd bij Oma en tante Bouk, Thabo, Sibo en Abigail. Oma en tante Bouk kwamen de cadeautjes brengen en de cadeautjes die bij Thabo, Sibo en Abigail waren bezorgd zijn we gaan ophalen bij Abigail en haar papa en mama. Daar kwamen ook Thabo en Sibo met hun papa en mama. Het was erg gezellig. En op 5 december is ook nog eens Sinterklaas op het goede adres langs geweest en kreeg Sofie nog meer cadeautjes.

Hieronder een aantal foto's van de Sinterklaas feesten.





3 opmerkingen:

Thabo: zei

Lieve Sofie,
jij hebt ook al van die mooie foto's!
Wat een feest, hè, Sinterklaas vieren... Gelukkig komt die man volgend jaar weer langs. Ben benieuwd of hij dan wèl de goede pakjes op het goede adres aflevert ...?!
Groetjes, Thabo

Anoniem zei

Hey lekker ding!

Wat een mooie fotos zie ik allemaal zeg! Zo te zien heb je een leuk weekend gehad met je vriendjes en vriendinnetjes! Wat heb je allemaal gekregen?
Dikke kus van tante Bouk

Esther's Art zei

Heb je al met al je mooie cadeautjes gespeeld, het waren er veel he?
Bedank je papa en mama maar voor de leuke foto's die ze stuurden!

Liefs van alle Potsies