maandag 24 december 2007

Zuid-Afrikaantje op Hollandse klompen!

Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2008!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Sofie, KW en Marloes,

Jullie ook hele fijne dagen!! De tweede kerst alweer samen he?
Jullie zijn hier trouwens helemaal hot! Abigail is getransformeerd tot Marloes, Winnie mag haar dagen slijten als Sofie, en varieerend van wie er het eerst voor handen is, gaat of Jeroen of ik door het leven als Klaas-Wouter! Je merkt het al; jullie (en jullie overheerlijke pannenkoeken) hebben met onze Sinterklaas fuif een onuitwisbare indruk bij ons kleine meisje achtergelaten!

Toedeloe!

Veel liefs van alle Potsies

Anoniem zei

Hallo Klaas-Wouter en Marloes,

Zoals wel vaker gebeurt denk je af en toe aan mensen die je ooit in je leven hebt ontmoet. Een aantal jaren geleden zat ik vaak op ICQ en had geregeld contact met KW en soms met Marloes. Op jullie huwelijksfeest was ik aanwezig, samen met mijn toenmalige man Fabian en onze kinderen.

Inmiddels ben ik gescheiden en woon alweer een aantal jaren samen met mijn jeugdliefde. Maar dat terzijde.

via Google heb ik vandaag eens jullie namen ingetikt en kwam vrijwel direct bij de blog van jullie dochter! Ik heb me niet kunnen beheersen en de hele blog zitten lezen. Wat een verhaal en wat fijn dat jullie ouders zijn geworden van zo'n mooi meisje!

Om een lang verhaal kort te maken, ik ben jullie niet vergeten en wil jullie allereerst een geweldig 2008 wensen én veel succes in de nieuwe procedure voor een broertje of zusje voor Sofie!

Oh en Klaas-Wouter... dankzij jou ben ik ooit begonnen met rode Port drinken en geniet daar nog vaak van. Soms denk ik dan wel eens aan onze ICQ-gesprekken over Port en Enya en schenk nog maar een glaasje in en luister weer eens "Memory of trees" of zo... :-D
Het ga jullie goed!

Liefs,
Tabitha (een aantal jaren terug ook wel 'Tabby May')

Anoniem zei

He Sofietje, hoor ik daar een welpje......

X tante Bouk