vrijdag 17 november 2006

17 november

Gisteren was een lange dag, vliegen is duidelijk niet ons ding. Zeker niet als de persoon voor je de hele dag z'n stoel achterover gooit (en Marloes zich dus net een kip in een legbatterij voelde). Maar goed, straks komt Marita van Abba Adoptions een en ander vertellen en daarna gaan we boodschappen doen bij de Spar.

Wordt vervolgd,
Klaas-Wouter

7 opmerkingen:

Laurens en Jenny zei

Marloes, had je niet even hard in de leuning kunnen schoppen? Geintje. En Klaas-Wouter voortaan niet weer zo vroeg (eigenlijk 's nachts) sms-jes sturen want dan slapen wij nog. Groetjes

boukje zei

Hai hai,

Wat balen zeg Marloes! Waarom heb je er niet iets van gezegt?

Maar goed, nu zitten jullie lekker in Afrika en geniet er maar van! Al iets van het land gezien?

Shop ze bij de Spar haha

Liefs Boukje

piepkuiken zei

He Klaas-Wouter en Marloes,

Ja, met vliegen moet je inderdaad een beetje geluk hebben. Maar als het mee zit heb je op de terugweg een beter plekje, omdat jullie dan Sofie bij jullie hebben!!! Hebben jullie een beetje mooi weer? En kunnen jullie er nog een beetje van genieten, of kijken jullie alleen maar uit naar Maandag? Wij zijn heel erg benieuwd.

Liefs Dirk-Jan, Janine en Jenieke

PS Jenieke is nog steeds aan het oefenen op Sofie, maar het komt er nog steeds uit als Fies. Hopelijk heeft ze voor 2-12 Sofie leren zeggen.

Jars zei

Belangrijkste is, dat jullie veilig zijn geland! We wensen jullie een heerlijk allerlaatste weekend met z'n tweetjes toe. Geniet van het mooie vaderland van jullie dochter. Veel sterkte met alle indrukken en het laatste wachten totdat maandag Sofie eindelijk in jullie armen ligt.

Groetjes Antoinette

Bakfeest & Creaties zei

Hoi bijna papa en mama,
Al een beetje aan het afrikaanse leven gewend. Hoop dat de zenuwen een beetje minder zijn geworden en dat jullie echt kunnen genieten van het land maar vooral van sophie die jullie bijna in de armen mogen sluiten.

Veel plezier daar!

Groetjes cynthia

Marian zei

Hoi Marloes en Klaas-Wouter,

Zijn jullie al een beetje gewend aan het leven in Zuid_Afrika.
Ik hoop dat jullie ondanks de spanningen toch genieten.
Ik wens jullie veel sterkte voor de komende dagen.

Groetjes,
Marian

Nelie zei

Hoi Klaas-Wouter en Marloes,

Hartstikke gefeliciteerd met jullie dochter.
Geniet van alles wat er gebeurt en veel geluk met Sofie.

groetjes