zondag 26 november 2006

Kort berichtje

Even wat kort nieuws. Na een hele warme zaterdag (over de 30 graden en veel zon) is het vandaag wat koeler (bewolkt en 27 graden) maar het blijft benauwd weer. We hebben vannacht weinig geslapen want mevrouw Sofie had geen zin om te gaan slapen hoewel ze echt wel moe was. Dat halen we dus vandaag maar in. De komende dagen gaan we nog op bezoek bij het kindertehuis maar het is even niet duidelijk of dat dinsdag of woensdag wordt.

We zijn hier inmiddels redelijk gewend. Pretoria is een kleine stad want er wonen maar 2 miljoen mensen... De hele dag allerlei geluiden, veel politiesirenes, overal zie je bewaking, hekken, met punten prikkeldraad en stroomdraden er boven en borden met "armed response" omdat "Waakt u voor de hond" niet meer helpt. Hier op de hoek staat de hele dag een autootje van ADT die toezicht houden op de omgeving. Ik vermoed dat bewaking en beveiliging hier de grootste bedrijfstak is. Daar moeten we in het onveilige Nederland dus maar niet over klagen!

Voor de nieuwsgierigen: het menu van vandaag is pizza met een glaasje rode wijn en voor Marloes met squash (een lekkere frisse ranja). De muffins zijn trouwens op. Morgen maar weer nieuwe halen ;-)

Klaas-Wouter

3 opmerkingen:

Petra zei

goedemorgen,

Wat een leuke foto's van jullie samen!
Zo te horen gaat het heel goed...
fijn voor jullie....
Fijne dag vandaag...Beter weer dan hier smile....

groetjes ciao

Petra

Sandra zei

Baie dankie vir julle nuus, ek geniet om dit te lees. ;)
Mooie foto en nog een tip, vergeet niet de pies van woolworths, die zijn zoooo lekker, vooral de chicken & mushrooms. ;) En probeer ook keer de appletizer (soort appelsap met prik).
Mooi bly daar (= afrikaans voor geniet het daar) en ik hou de site in de gaten, zijn mooie foto's. :)
groetjes,
Sandra
PS: Mijn zus en haar man hebben zich zo pas ingeschreven voor adoptie, moeten nog beginnen met cursus enzo en samen met wachtlijst zal het nog wel flink wat jaren duren, maar de stap is genomen.

Saskia zei

Wat heerlijk om de foto's te zien en de verhalen te lezen. Echt genieten. En wat een prachtige meid is jullie Sofie. Jullie stralen en zijn super trots. Auntie Amber heeft bij ons ook de overdracht gedaan. Leuk om haar weer even te zien.
Geniet van elkaar en prachtig Zuid Afrika. En wij genieten mee achter de pc.

Groetjes Saskia, trotse moeder van Kevin en Adija