maandag 20 november 2006

20 november 2006 Omarmdag

Vandaag was de grote dag. We waren vroeg wakker, eigenlijk hebben we nauwelijks geslapen. Precies om 11 uur waren we bij Abba Adoptions en na een paa minuten (camera testen en zo) kwam de verzorgster binnen met Sofie. Marloes kreeg haar als eerste in armen en nadat we weer waren gaan zitten lieten de verzorgster en Marita ons even alleen om tot rust te komen. Sofie bleef heel rustig en ik mocht haar ook vasthouden. Vervolgens heeft de verzorgster een en ander over haar ritme en voeding verteld. We kregen ook een keurig boekje mee waar dat in staat met foto's etc en een cd-rom met foto's.

Om kwart voor 12 waren we terug in het guesthouse en mochten de andere Nederlanders haar even bewonderen. Jeroen en Esther konden wat eerder naarAbba vertrekken omdat wij zo snel terug waren ;-)

Sofie bleef steeds oogcontact zoeken en ons observeren maar had het wel wat moeilijk. Een schone luier hielp niet, flesje niet, maar dat was ook niet zo gek. Uiteindelijk is ze op het bed op mijn buik in slaap gevallen. Na een klein uurtje werd ze weer wakker en heeft ze voor het eerst naar Marloes gelachen! Toen heeft ze wel netjes haar fruithapjes opgegeten.

2 opmerkingen:

Gerdien zei

Beste Klaas-Wouter en Marloes,

Van harte gefeliciteerd met de omarming van jullie dochter Sofie.

Ze was al in jullie hart gesloten, nu in jullie armen.

Geniet ervan met z'n drietjes.
Neem lekker de tijd om aan elkaar te wennen.

Hartelijke groet vanuit een koud en regenactig Holland,

Ps: Jullie hebben ons nieuwsgierig gemaakt met het bericht over voorstellen die nog volgen...

Jacco en Gerdien

Josien zei

hoi Klaas Wouter en Marloes,

Gefliciteerd met de omarmong van jullie dochter.
Eindelijk in jullie armen.
Geniet er van en een goede tijd toegewenst verder in ZA

Groetjes Boeke, Josien en Gisala