zondag 19 november 2006

19 november 2006 - morgen...

We hebben eht weeknd gebruikt om een beetje te wennen en tot rust te komen, van excursies is het niet gekomen. We zijn wel een beetje wezen shoppen en wandelen. Op de flea-market van Hatfield hebben we natuurlijk een stapel kralen gekocht.

We worden nu wel wat zenuwachtig, morgen zal dat wel erger zijn... om 11 uur worden we bij Abba Adoptions (hier aan de overkant) verwacht en krijgen we Sofie in onze armen.

Voor de yahoo-mail-groep: we begrepen vrijdag dat er nog een of meer voorstellen aan zitten te komen en zijn erg benieuwd of die al doorgekomen zijn. Laten jullie ons dat weten?

Groeten vanuit een Hollands regenachtig Pretoria,
Klaas-Wouter en Marloes

5 opmerkingen:

gerwin en chantal zei

Hallo,

Heel veel suc6 morgen en nog 1 nachtje ( zal wel een lange nacht worden) en dan kunnen jullie eindelijk Sofie omarmen. Geniet ervan!!!

Groetjes Gerwin en Chantal

ps, op de yahoo is deze week geen jubelmail langs gekomen

Nakkie zei

Hi Klaas Wouter & Marloes!

Leuk om te volgen hoe het daar gaat! Morgen is het eindelijk zover. Succes en geniet ervan.

Groetjes Bianca

Boukje zei

Hoi Marloes en KW

Ik snap dat de zenuwen nu heel erg zijn. Moet eerlijk bekennen dat ik het ook erg spannend vind en ook best wel zeneuwachtig ben. Zal zeker aan jullie denken om 10.00uur onze tijd (sta ik waarschijnlijk in de file naar Utrecht) Ik hoop dat jullie een beetje kunnen slapen en geef Sofie morgen maar een dikke knuffel van haar suikertante!!

Ik bel jullie morgen!!

Liefs Boukje

Laurens en Jenny zei

Hallo kinderen

Even de groeten vanuit Leeuwarden. Het was gisteren een heel feest op de tweede verjaardag van Jenieke. Het lukt haar al aardig om Sofie te zeggen. Als het allemaal goed is hebben jullie nu dus je dochter. Stuur maar gauw wat foto's. Tot gauw

Willy zei

Hoi Klaas Wouter en Marloes!

Vandaag was de grote dag. Wat fantastisch voor jullie dat jullie Sofie voor altijd in je armen hebt mogen sluiten.
We zijn heel benieuwd naar jullie verhalen (en foto's ;-))
Nog een hele goede tijd in ZA!

Groetjes,
Kees & Willy.