donderdag 30 november 2006

donderdag 30 november 2006

Gisteren zijn we naar twee kindertehuizen geweest van Door of Hope. Was erg leuk om dat te zien en ook om te zien waar Sofie 5 maanden lang gewoond heeft, in welk bedje ze sliep etc.

Na de bezoekjes aan deze kindertehuizen reed Martie ons nog even langs het huis van Nelson Mandela. Alleen kun je niets zien omdat er omheen alleen maar muren zitten. Toen we terugwaren hebben we even gebeld met Abba Adoptions om te vragen wie ons vandaag naar de ambassade zou brengen omdat Marita ziek is. We kregen door dat Eva na 10 uur bij ons zou zijn maar de documenten waren woensdagmiddag nog niet binnen. Dus ik begon al meteen te stressen en het andere Nederlanders ook.

Vanmorgen ging Klaas-Wouter ontbijten en toen kreeg hij
te horen dat Eva tussen 9 en 9.30 uur ons zou komen halen. Dus hij liet dat meteen aan mij weten en dat is best een opluchting.

Om 9.05 uur was Eva er en gingen we eerst nog langs Abba om de papieren op te halen en toen naar de ambassade. Het ging vrij snel bij de ambassade en de foto's waren goed!! Weer wat stress minder hahaha.

's Middags kregen wij het eindgesprek met Eva en kregen we dus ook te horen hoe wij gematched zijn. Wat erg goed is om te weten.
Wat ik ook geweldig vind is dat ze haar zo goed bij mij vonden passen en dat ze dezelfde ogen als mij heeft. Dat vond ik zo leuk om te horen.

Morgenochtend gaat Eva de paspoorten van beide Nederlandse kinderen ophalen en dat brengt ze ze gelijk naar ons toe. 's Avonds om 19.45 uur komt Densil ons ophalen om naar het vliegveld te brengen waar Martie ons staat op te wachten.
Om 23.55 uur (ZA-tijd) vertrekt onze vlucht KLM KL592 en we landen op Schiphol als het goed is om 10.00 uur.

Groetjes,
Marloes (Klaas-Wouter en Sofie)

3 opmerkingen:

Nakkie zei

Hi Marloes, Klaas Wouter & Sofie,

Ik wil jullie even een goede terugreis toewensen!
Erg leuk om te lezen hoe het allemaal geweest is in Zuid Afrika!

Goede reis!
Tot snel!
Groetjes Bianca

Laurens en Jenny zei

Dus nog 1 nachtje daar slapen. Het boodschappenlijstje is binnen en daar wordt voor gezorgd. Als jullie nu onderweg een beetje meetrappen dan is het vliegtuig er eerder. Tot zaterdag

Gerdien zei

Beste Klaas-Wouter en Marloes,

Fijn dat alles geregeld is en jullie meer achtergrondinformatie hebben gekregen.

We wensen jullie een goede terugreis met jullie Sofietje!

H.groet, Jacco en Gerdien