dinsdag 28 november 2006

Aftellen, we willen naar huis!

Nog 3 nachtjes slapen hier en 1 in het vliegtuig. Het wachten wordt steeds moeilijker. Hoe fijn het hier ook is met 3 andere Nederlandse stellen en nu in totaal 6 kinderen, het heeft wel lang genoeg geduurd. Zelf koken is hier niet echt te doen en hoe handig Mr. Delivery ook is en hoe goed de magnetronmaaltijden ook zijn, we willen gebakken hollandse aardappels met een gehaktbal!

Gisteren hebben we de hele middag zonder stroom gezeten omdat er een verdeelstation afgebrand is. De kaarsen waren al uitgedeeld maar die hadden we net niet nodig. Halve inhoud van de koelkast kon wel de vuilnisbak in, er schijnt een buikgriepvirusje of zo te heersen en maar even geen risico nemen dus. Het past wel een beetje bij de vreemde kerstsfeer. Winkels in kerstsfeer, kerstaanbiedingen in de reclamefolders en kooruitvoeringen bij 30 graden... hoezo White Christmas?

Met Sofie gaat het goed, de bronchitis is wel over, een klein hoestje nog, maar die krijgen we nog wel weg voor we gaan vliegen. Ze voelt zich aardig op haar gemak en laat duidelijk merken dat ze is: lekker jengelen als mevrouw even geen aandacht krijgt! Van wie zal ze dat hebben?

Morgen om 9 uur vertrekken we om naar het kindertehuis te gaan kijken, ben heel erg benieuwd hoe het er uitziet, Sofie heeft er toch 5 maanden gewoond.

Groeten,
Klaas-Wouter

8 opmerkingen:

Laurens en Jenny zei

Net jullie mail gelezen maar hier toch nog weer andere info. Zo blijven we lekker op de hoogte. Wil je zaterdag echt gehaktballen? Kan geregeld worden hoor. En wat voor lekkere groente willen jullie re bij?

groetjes
pappa

geleynse zei

Marloes wil komkommer en ijsbergsla en ik gewone sla!

Klaas-Wouter

Laurens en Jenny zei

komt in orde baas

Marieke de Jonge zei

Hallo pappa Klaas-Wouter en mamma Marloes,

Ik heb de weblog (ook) gevolgd, erg leuk om jullie zo te volgen en met jullie mee te leven.

Ik wens jullie veel geluk, sterkte en de nodige rust toe als jullie met Sofie weer in NL zijn.

Wat een prachtig geschenk en wat kunnen we onze God hier dankbaar voor zijn.

Groeten, van nicht Marieke de Jonge

piepkuiken zei

He broertje en schoonzusje,

Nou wij kijken er ook naar uit hoor dat jullie weer terug zijn. Voor ons nu nog 3 nachtjes slapen en dan 's ochtends vroeg op, om op tijd op schiphol te zijn.

Het kost trouwens nog wat moeite, maar Jenieke kan inmiddels Sofie zeggen. Zodra ze ook de naam Sofie hoort, dan rent ze naar de kast en wijst naar de foto van Sofie, die we van jullie hebben gekregen.

Liefs Janine

Naomi zei

Hallo Klaas-Wouter en Marloes,

Nog even wachten en jullie mogen lekker weer naar je eigen huis en eigen omgeving. En weer lekker Nederlands eten :-).

En dan kan Sofie ook lekker in haar eigen bedje. Wat heerlijk om zo samen gezin te mogen zijn!

Nog even en jullie zitten in het vliegtuig...

Groeten, Naomi
(documenten nét in Zuid-Afrika)

Unknown zei

Aftellen om thuis als gezin te beginnen, super!
We waren echt van plan zaterdag te komen, maar Githa is echt veel te moe, net naar de basisschool en dan ook nog het hele sinterklaasgebueren, dat hakt er wel in.
Wij wachten dus rustig af wanneer jullie toe zijn aan bezoek en komen dan jullie prachtige dochter in het echt bewonderen!

Boukje zei

Hoi Hoi,

Hoe gaat ie vandaag? Alles al in orde voor de terugreis? Nog een nachtje voor jullie!!!!!

Ik zie jullie zaterdag op schiphol!!!!

Liefs Boukje