vrijdag 24 november 2006

Vrijdag 24 november 2006

Sofie begint vandaag om kwart over 5, dus wij mochten uitslapen. Marloes was al om 2 uur wakker en heeft daarna niet meer geslapen. We gaan dus maar rustig aan doen vandaag.

Om 9 uur zijn we naar Eastwood gelopen en hebben pasfoto's laten maken bij Ludwig's voor het nood[paspoort. Daarna boodschappen gedaan bij Woolwoorth en besloten ons zelf eens lekker te verwennen: verse ananas, lemon swirl cheesecake, chocolatemouse, muffins en uiteraard lekkere magnetronmenu's want we hebben niet zoveel zin meer in Mr. Delivery.

Jullie moeten nog even geduld hebben voor de foto's. We hebben een verkeerd kabeltje meegenomen en met een geleend kabeltje bleek het ook niet te werken. Straks nog even proberen met ons SD-kaartje in de camera van iemand anders.

Vandaag komen Jolanda en Ernst-Paul aan. Hans en Marieke met Martha en Nathan waren er dinsdag al, dus vanaf vandaag zijn we compleet (alle Nederlanders die op dezelfde dag het afreisgesprek hadden).

Wat betreft de voorstellen. We weten niet meer dan dat Marita vorige week vrijdag op telefoon van Wereldkinderen zat te wachten en dat er aan 4 voorstellen gewerkt werd. We weten niet of dat allemaal Nederlandse voorstellen waren en we waren ook niet scherp genoeg om dat te vragen.

Maar goed, we gaan eens lekker van de zon en rust genieten en jullie horen wel weer van ons.

Klaas-Wouter en Marloes

6 opmerkingen:

Laurens en Jenny zei

Dus wij moeten ook maar een gebakje halen? En vanavond een lekker flesje opentrekken!
Leuk dat we nu weer helemaal bij zijn. Heb je wel factor 40 meegenomen voor de zon?
De geschatte maten van Jenieke komende zomer zijn: broeken 92 en t-shirts 98
groetjes

Nelie zei

Lieve Klaas-Wouter, Marloes en Sofie.

Ik wens jullie veel geluk met elkaar en van harte Gods zegen.

nelie

Boukje zei

Hai Marloesje en KW,

Wat leuk dat er ineens zoveel opstaat!!! Echt heel leuk om te lezen wat jullie allemaal gedaan hebben afgelopen dagen. Marloes, denk je ook een beetje aan jezelf! Probeer anders smiddags wat te slapen.

En wat een nare man zeg, die vervelende dingen zegt over Sofie! Niets van aantrekken hoor, gelukkig zijn jullie volgende week in NL met haar, nu maar hopen dan mevrouw Sofie thuis wel in haar "luxe bolide"vervoerd wil worden haha.

Ik hoop dat jullie toch nog voor elkaar krijgen van fotos te mailen en anders zien we haar volgende week, wij kijken er in ieder geval erg naar uit!

Geniet nog maar lekker van het zonnetje!

Liefs Boukje

Laurens en Jenny zei

Ben net even jullie post wezen doen. Sofie is nu opgenomen in jullie zorgverzekering (alleen nog onder KW's bsn) dus dat is ook geregeld.

piepkuiken zei

Lieve KLaas-Wouter en Marloes,

Fijn om te lezen hoe het met jullie gaat. Ik heb eerlijk gezegd wel even een deuntje zitten huilen toen ik alles gelezen had. Wat een geluk dat jullie voor Sofie mogen zorgen en dat jullie haar nu een prachtige toekomst mogen gaan geven. Een hele verantwoordelijkheid, maar gelukkig wil onze trouwe Vader jullie daar bij helpen.

Heel veel liefs,
Janine

PS. Ik kijk heel erg uit naar 2 december en doe mijn best om dan lekker fit te zijn, zodat we Sofie kunnen komen bewonderen.

rijn en thea zei

Wat fijn dat we jullie zo kunnen 'volgen'. Sterkte voor de komende week als alles tot een afronding moet komen.
En doe rustig aan als je weer thuis bent, maar jullie zullen zelf ook alle goede tips al wel kennen!
Ik heb een lekker speculaasje genomen!
Groetjes
oom rijn en tante thea